Garantie

Garantez originea bijuteriilor comercializate pe situl de expunere si vanzare.

Toate bijuteriile afisate sunt creatii personale, nimic copiat sau contrafacut.

De asemenea garantez ca fiecare piesa este realizata cu mare acuratete, atentie la detalii si la toate amanuntele de care trebuie tinut cont pentru a nu aparea probleme ulterioare.

De asemenea garantez ca toate bijuteriile realizate de mine si vandute ca atare sunt realizate manual cu ajutorul uneltelor din atelierul propriu, toate fiind unicat sau in serie foarte mica.

Ma oblig ca la cererea cumparatorului sa inlocuiesc bijuteria sau sa ii restitui contravaloarea acesteia numai in cazul in care piesei i-au aparut modificari ( indoiere, cadere pietre, uzura nefireasca...) datorate mie, acestea aparand cat timp produsul se gaseste inca in garantie.

Pentru modelele de bijuterii prevazute cu pietre de orice fel, in cazul caderii acestora in intervalul garantiei, in cazul in care piatra a cazut din vina mea ma oblig sa o inlocuiesc cu o alta asemanatoare sau cat mai asemanatoare posibil avand o valoare echivalenta.

Pastrarea pieselor se face in pungulite inchise, ambalajul propriu, in locuri ferite lumina si umiditate si alti factori daunatori pentru a preveni oxidarea si deteriorarea acestora.

Bijuteriile care au in componenta email necesita mai multa atentie, emailul fiind mai fragil la zgariere, fisurare, crapare si ciobire.

 

Garantia produselor realizate de catre mine este de 30 de zile de la data primirii de catre cumparator.

Se acorda pentru orice fel de defecte de fabricare, dar nu pentru daune, defecte aparute din cauza cumparatorului la (curatare, purtare, transport, intretinere).